Startup to scale-up in Europa: wat is de rol van business angels?

delen

1 februari 2022

Investeerders.nl

Op dinsdag 8 en woensdag 9 maart organiseert Business Angels Europe samen met France Angels een event over early stage investing in Europa. Tijdens het congres Startup to Scale-up in Europe gaan beleidsmakers, ondernemers en startup-investeerders onder meer in op de rol van angel investing in de overgang van startup naar scale-up.

Tijdens het event zullen meerdere oprichters van unicorn-bedrijven, die al vanaf de start worden ondersteund door angel investeerders, vertellen hoe zij dit ervaren. Een ander belangrijk onderdeel is het verbinden van Franse startups die willen opschalen in Europa met Europese Business Angel-netwerken en startup-investeerders.

Veel aandacht voor diversiteit, impact en gezondheidszorg

De thema’s diversiteit, impact en gezondheidszorg lopen als een rode draad door het programma. Met keynotes, rondetafelgesprekken, pitching-sessies en voldoende netwerkmogelijkheden belooft het een interactief event te worden. De organisatie wil er een hybride event van maken, zodat deelnemers zowel persoonlijk als online met elkaar in contact kunnen komen.

Deelname aan het 1.5 daagse programma kost 399 euro. BAN Nederland-leden krijgen korting en betalen 299 euro. Het bedrag is inclusief ontbijt (2 keer), lunch (2 keer) en diner (1 keer). Het event vindt plaats in hartje Parijs, op vijf minuten lopen van de Eiffeltoren: MEDEF Headquarter, 55 Av. Bosquet, 75007 Parijs.

Misschien ook interessant