Photonica en Agri-Food: Ontdek het investeringspotentieel!

delen

18 januari 2019

BAN Nederland

Fotonica wordt wereldwijd, en ook binnen Europa, gezien als innovatieve technologie voor de 21ste eeuw, juist ook op het gebied van AgriFood. Als één van onze goede contacten op het gebied van AgriFood willen we u daarom graag uitnodigen om deel te nemen aan onze internationale ÉPRISE-roadshow op 14 en 15 februari 2019 bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) te Amsterdam.
Het belangrijkste doel van het Europese ÉPRISE-project – waar PhotonicsNL samen met acht EU-partners aan deelneemt – is om de samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen binnen Europa te versterken en om aan innovatieve MKB-bedrijven en start-ups nieuwe “Go-to-Market” kansen te bieden en concrete service te verlenen in deze explosief groeiende, internationale markt.
De centrale vraag in het programma zal zijn “How to feed 9 billion people in 2050?” met Fotonica als innovatieve technologie. Het meest actuele programma van onze roadshow kunt u vinden op onze PhotonicsNL-website, waar u zich ook kunt aanmelden. Deelname aan deze unieke en internationale roadshow is gratis, dankzij de ondersteuning vanuit de EU.

Voor vragen kunt u terecht bij Business Angels Connect, René Reijtenbagh 06 28909185

Misschien ook interessant