Bestuur

Keith Wallace
Voorzitter
voorzitter@bannederland.nl

Keith is de oprichter (2009) en erevoorzitter van DeInvesteerdersClub. Bij Hivos Impact Investments geeft hij leiding aan het beleggingsproces en het portefeuillebeheer van bedrijven in Zuidelijk Afrika. Hij is ook Global Ringmaster van Get In The Ring, een ondernemerswedstrijd tussen startups, bedrijven en kapitaal.

Pieter Christiaan Vermeer
Penningmeester

Medeoprichter van INVESTOR ready, een procesmatige ’wasstraat’ van startups & scale-ups naar investeerders vanuit het perspectief van de ondernemer. Pieter heeft zelf zowel als business angel en private equity investeerder geïnvesteerd in startups en inmiddels 10 jaar aan investeerderservaring. Momenteel is hij bezig met het opzetten van een fonds op het gebied van mobiliteit.

Rene Reijtenbagh
Vice-voorzitter en internationale samenwerking
europe@bannederland.nl

Oprichter van Business Angels Connect (Chemie, Health en Agri-food), Vice President van Business Angels Europe en mede-oprichter van Angelfunding Germany. René investeert zelf ook en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de markt van business angels.

Dirkjan Vis
Secretaris
secretaris@bannederland.nl

Eigenaar van een internetuitgeverij uit Utrecht met enkele eigen uitgaves gericht op online ondernemerschap of het financieren daarvan.

Peter van Meersbergen
Oude voorzitter, lid van het Advies Raad

In 2011 co-founder van Investormatch en Investment Director van investeringsfonds TechFund One. Daarnaast regelmatig spreker op events over investeren, bedrijfsfinanciering en risicokapitaal.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief