Kansen voor startups en investeerders over de grens

delen

9 april 2018

Angel Funding Germany

Arnhem ▪ Essen ▪ Düsseldorf – Steeds vaker gaan startups de landsgrenzen over om een nieuwe markt aan te boren, om aansluiting te vinden bij specifieke kennis of om de mogelijkheden voor financiering te vergroten. Ook investeerders zien steeds vaker kansen over de grens, veelbelovende startups binnen specifieke sectoren of een ander investeringsklimaat.

Angel netwerken in de Euregio werken samen voor cross-border investing
Om startups en business angels uit de Euregio Rijn-Waal hierin te ondersteunen, werken drie angel netwerken uit Nederland en Duitsland samen binnen het Euregio Business Angels Forum gericht op cross-border investing. Dit zijn Business Angels Argentur Ruhr (BAAR) uit Essen, Angel Funding Germany uit Arnhem, en AngelEngine uit Düsseldorf.

Vanaf mei dit jaar staan verschillende gezamenlijke activiteiten gepland waarbij ondernemers en business angels kennis kunnen maken met cross-border investing. Bovendien zullen startups en business angels gericht met elkaar in contact worden gebracht tijdens investeerdersbijeenkomsten.

Op woensdag middag 6 juni is de start bijeenkomst: “Business angel financiering over de grens” in Kleve. Hierbij zijn zowel business angels als startups en groeibedrijven van harte welkom. Meer informatie is te vinden via: www.euregiobusinessangels.eu

Euregio Business Angels Forum – “Angels without Borders”
Dit project wordt ondersteund door het Interreg programma van de Euregio Rijn-Waal en is erop gericht startups en business angels kennis te laten maken met de mogelijkheden van cross-border investing.

Misschien ook interessant