Investeerders: Doe mee met een korte enquete van de Universiteit Utrecht

delen

9 juni 2020

Business Angels Connect

Enquête angel investeerders Nederland – Universiteit Utrecht

Beste angels,

Zouden jullie mij willen helpen een waardevolle bijdrage te leveren aan de schaarse literatuur over angel investeerders in Nederland? Uiteraard kunt u de resultaten van het onderzoek na afloop toegestuurd krijgen. Hierbij een link naar de enquête: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_9mA99HmjQLYK3op

Wat meer over het onderzoek:

Mijn naam is Daniel Russo, MSc student Banking & Finance aan de Universiteit Utrecht. Voor mijn afstudeerscriptie wil ik in kaart brengen wat voor zoek- en selectiemethodes Nederlandse angel investeerders toepassen, en hoe zij na investeringen betrokken blijven bij de betreffende ondernemingen. Het doel hiervan is om uit te vinden of verschillende types angels (actieve/passieve, zichtbare/onzichtbare etc.) ook verschillende zoek- en selectiemethodes toepassen in hun werk als angel investeerder.

Het onderzoek valt of staat met jullie deelname, die ik dan ook enorm zou waarderen. Ook kan het voor u een interessante mogelijkheid zijn om meer inzicht te krijgen in de Nederlandse markt van angel investeerders.

Alvast bedankt voor de genomen moeite en met vriendelijke groet,

Misschien ook interessant