Euregio Business Angels Forum

22 mei 2019

13.30 uur

Angel Funding Germany

delen

Tijdens het volgende Euregio Business Angels forum in Arnhem op 22 mei zullen veel praktische ervaringen met cross-border investing aan bod komen. Ondernemer Walter Hueber van Cammio organiseerde financiering met Duitse business angels om snel op te kunnen schalen en een nieuw netwerk aan te kunnen spreken: “Met de DACH-landen als tweede thuismarkt, hebben we nu een enorm sterke positie in Europa.”

Geselecteerde startups en groeibedrijven uit Duitsland en Nederland pitchen “om de gunst van de investeerders”. Verder zullen we horen van het High-tech Gründerfonds, de DNHK en Strick welke mogelijkheden zij hebben op het gebied van cross-border investing. Uit beide landen, met name uit de regio Rijn-Waal verwachten we startups, groeibedrijven, investeerders zoals business angels, family offices en venture capitalists, maar ook vertegenwoordigers van organisaties uit het startup ecosysteem. Het evenement is gratis. Voertaal is Duits en Nederlands.

Nederlandse startups en groeibedrijven die willen pitchen kunnen tot 29 april een one-pager formulier invullen. Bedrijven uit de Euregio Rijn-Waal hebben daarbij voorrang.

Onder het motto “Angels without borders” werken het Business Angels Argentur Ruhr e.V. (BAAR) uit Essen, Angel Engine e.V. uit Düsseldorf en Angel Funding Germany uit Arnhem met elkaar samen binnen het “Euregio Business Angels Forum”. Dit Euregio project wordt ondersteund door het Interreg programma van de Euregio Rijn-Waal.

Meer informatie

Misschien ook interessant