Crypto Economy World Tour

29 januari 2018

hele dag

BAN Nederland

delen

Met Business Angels Netwerken Nederland naar de Crypto Economy World Tour!

Op 29 en 30 januari vindt de Crypto Economy World Tour plaats in Amsterdam. Eerder is dit event al in San Francisco (22-23 januari) en London (25-26 januari). Met 50+ sprekers van over de hele wereld zal er diepgaand ingegaan worden op alle aspecten van een token sale:
• Regelgeving; een uitgebreid overzicht van hoe verschillende jurisdicties in Europa, Azië en Noord-Amerika omgaan met ICO’s.
• Marketing en Sales; hoe gebruik je het potentieel van je eigen token sale.
• Investeren; uit de eerste hand horen van investeerders in blockchain-projecten, evenals traditionele beleggers over hun visie op ICO’s.
• De toekomst van de Crypto Economy; wat zijn de nieuwste trends die we in de crypto-space tegenkomen, en hoe zijn deze van invloed op bestaande bedrijven en industrieën.

Waar en wanneer?
De Crypto Economy World Tour vindt op 29 en 30 januari plaats in de RAI Amsterdam en is onderdeel van de Dag van de Crypto.

Korting voor BANNL leden
Als lid van Business Angels Netwerken Nederland krijgt u 50% korting op de toegang. Om hiervan gebruik te maken kunt u code BNNL invullen op het online registratie formulier. Of via de eigen portal https://www.dagvandecrypto.nl/bannl

Misschien ook interessant