Access to Finance: Regio Dutch Tech Zone

03 oktober 2019

14:30

Investeerders.nl

delen

Dutch TechZone organiseert op donderdag 3 oktober een voorlichtingsbijeenkomst over het financieren van je bedrijf. Business angels zijn in het bijzonder welkom want tijdens deze dag wordt ook de samenwerking met Business Angel Connect gelanceerd.

Dutch TechZone, opgericht om de Drentse maakindustrie te ondersteunen, werkt samen met regionale financieringsaanbieders om haar leden actief te ondersteunen bij het vinden van kapitaal. Onder meer OostNL, MKB Fonds Drenthe, Flinc, ING en NLinvesteert hebben zich aangesloten. Op 3 oktober is hiervoor een bijeenkomst.

Ook Business Angel Connect gaat een samenwerking aan. Dit netwerk van angels gaat via workshops direct in gesprek met ondernemers uit de regio Drenthe. Oprichter RenĂ© Reijtenbagh zegt tegenover Investeerders.nl dat de samenwerking direct sterk van start zal gaan en dat er meerdere bijeenkomsten op de agenda staan. “Op 13 november is de eerste besloten investeerdersbijeenkomst. Een week later is er een training over juridische aspecten rond dealclosing.”

Meer informatie

Misschien ook interessant