BAN Nederland luidt de beursgong

delen

27 juni 2019

Investeerders.nl

Dit jaar werd de algemene ledenvergadering op een wel heel bijzondere plek gehouden. Namelijk op Beursplein 5 in Amsterdam. Hier sloeg aftredend voorzitter Harry Helwegen op de gong.

Harry was vanaf het allereerste uur voorzitter van Business Angel Netwerken Nederland en heeft deze rol de afgelopen tien jaar op zich genomen. Nu draagt hij het stokje over. Dat gebeurde op een mooie locatie, want de AEX in Amsterdam was de plek waar het tienjarig bestaan werd gevierd en de algemene ledenvergadering werd gehouden.

Hier werd ook bekendgemaakt dat René Reijtenbagh, die al sinds de start is betrokken bij BAN Nederland, toetreedt tot het bestuur van de vereniging. Verder zijn de plannen voor komend jaar besproken. De vereniging wil meer interactie tussen leden organiseren. Verder onderzoekt het de rol van business angels in de wereld van crowdfunding, en wordt de website komend jaar vernieuwd. Business angel-trainingen, events en nieuwsberichten zullen hierop actiever onder de aandacht worden gebracht.

Hierbij wil BAN Nederland Harry bedanken voor de successen die afgelopen tien jaren zijn geboekt!

beursgong BAN Nederland

Misschien ook interessant