ING Bank

Informal Investing
Als ondernemen u in het bloed zit, kan het veel voldoening geven op dat gebied actief te zijn. Met ING Informal Investing, uw netwerk, ervaring en kapitaal kunt u zelfstandig ondernemers helpen hun groeiplannen te realiseren. Op deze manier kunt u als informal investor veel betekenen voor ondernemers in Nederland.
Essentie van Informal Investing

 • Ondernemers helpen hun groeiplannen te realiseren
 • Ondersteun ondernemers met uw netwerk, ervaring en kapitaal
 • Rechtstreeks invloed op uw kansen op een aantrekkelijk rendement

Wat biedt ING Informal Investing?

 • Online Matchmaking
  Op de website inginformalinvesting.nl kunt u de ondernemingen bekijken die een profiel hebben, meer informatie over hen inwinnen en in contact komen met de ondernemers voor een kennismakingsgesprek. Log in om de ondernemingen te bekijken.
 • Eén-op-één matching
  U ontvangt van ons een korte beschrijving van de onderneming die bij uw interessegebieden zou kunnen aansluiten. Is uw interesse gewekt? Dan brengen we u graag in contact met de ondernemer voor een kennismakingsgesprek.
 • Regionale bijeenkomsten
  Wij nodigen u van harte uit voor de regionale bijeenkomsten die ING Informal Investing organiseert. In korte tijd introduceren we verschillende ondernemers bij u. Op deze bijeenkomsten kunt u uw netwerk tevens verder uitbreiden door nader kennis te maken met de andere aanwezige investeerders.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Informal Investing? Stuur dan een email naar Ruud Bruggeman, Directeur Informal Investing & Financial Structuring via ruud.bruggeman@ing.nl.


ING Bank
Bezoekadres:

Bijlmerdreef 24
1102 CT Amsterdam Zuidoost

Contactpersoon:Ruud Bruggeman
Email:ruud.bruggeman@ing.nl
Website:www.inginformalinvesting.nl