Bestuur & kantoor

Bestuur

harryHarry Helwegen, voorzitter
Intermediair en partner fusies & overnames bij Diligence, een onafhankelijke commerciële organisatie die actief is in het begeleiden van bedrijfsovernameprocessen in het MKB. Harry heeft sinds de oprichting in 1998 een groot aantal overnames succesvol begeleid in de meest uiteenlopende branches. Rode draad in zijn loopbaan is de implementatie van nieuwe commerciële ontwikkelingen, waarbij meestal grote interne en externe weerstanden moeten worden overwonnen. Helwegen is naast intermediair ook algemeen directeur van Diligence Services B.V., de centrale organisatie van Diligence. Vóór Diligence werkte Harry 28 jaar voor Britisch Petroleum. Hij heeft de Hogeschool IVA Driebergen gedaan.

langelaarBas Langelaar, algemeen bestuurslid
In 1998 heb ik samen met Michel Simons Vectrix opgericht. Dit is een commercieel adviesbureau waar ik en mijn collega’s jaarlijks honderden innovatieve ondernemers helpen bij de financiering en internationale groei. Voor de financiering bemiddelen wij in subsidies, kredieten en risicokapitaal op basis van ‘no cure no pay.’ Vectrix is initiatiefnemer en oprichter van NextStage: het Nederlandse netwerk voor ondernemers, investeerders en experts (opgericht 2003, 5.000+ leden). Ons NextStage Early Stage Fund investeert in early stage bedrijven. Ik heb bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Universiteit van Colorado in Boulder (VS) gestudeerd en ben 25+ jaar actief in de startup, business angels en venture capital markt!

Kantoor

reijtenbaghRene Reijtenbagh, Managing Director
Oprichter van Business Angels Connect een landelijk investeerdersnetwerk sectoraal gespecialiseerd in de Chemie, Agro-Food, Health en de Offshore wind industrie. Wij bemiddelen bedrijven naar private investeerders. Naast bemiddeling faciliteren wij het dealclosing proces met een expert team op het gebied van bedrijfsfinanciering en juridische  zaken. René is Vice president van Business Angels Europe, de Europese Vereniging van EU Business Angels Federaties. Daar is hij verantwoordelijk voor het bevorderen van transnationale samenwerking tussen Business Angels netwerken. Mede oprichter van Angelfunding Germany waar wij NL groeibedrijven bemiddelen naar Duitse investeerders. René investeert zelf ook in bedrijven en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de business angels markt.