Forward Thinking Leadership

Gepost door: BAN Nederland

Op 28 september staat Obama in AFAS Live op het seminar Forward Thinking Leadership samen met andere topsprekers uit binnen- en buitenland. Het belooft een inspirerend en leerzaam seminar te worden waarbij de focus ligt op leiderschap, de belangrijkste trends in technologische innovaties en de impact daarvan op organisaties en leiderschap (zie ook het bijgevoegde programmaformat). Naast Steven van Belleghem die ingaat op hoe je klantwaarde kunt leveren in een wereld van A.I., bots en drastische automatisering hebben we ook een talkshow met de Dutch Disruptors en vertelt Obama o.a. over zijn rol als leider bij het aanjagen van vernieuwing. De Robot Sophia is ook aanwezig!

De allerlaatste kaarten

De VIP-tickets en de groepspakketten zijn op! Ook de reguliere tickets zijn voor 90% verkocht. We hebben nog wel reguliere kaarten. Maar ja hoe ‘regulier’ is zoiets als deze dag?  Ook regulier is heel bijzonder. Bij aanschaf van deze kaarten, kun je de volgende CODE gebruiken:

JA-FTL2018#. Als je die invoert bij de inschrijving ben je zeker van een plek. Of je stuurt een mail naar sharda@denkproducties.nl.

 

Hoe schrijf je in:

–    Ga naar https://aanmelden.denkproducties.nl/forward-thinking-leadership-sprekerscode

–    Bij sprekerscode vermeld je: JA-FTL2018#  (hoofdletters dus!)

–    Schrijf je in voor het seminar, kies ‘regulier ticket

 

Vragen kun je mailen naar sharda@denkproducties.nl of bel naar Sharda Alibux van Denkproducties 06-22201797. Het wordt absoluut een geweldige dag met veel nieuwe inzichten.  En het is eenmalig. 

 

Kijk ook even op www.forwardthinkingleadership.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Business Angels Europe

Meldt u via de onderstaande knop aan voor de nieuwsbrief van Business Angels Europe.

Aanmelden Nieuwsbrief BAE