Eerste investor-meeting smaakt naar meer

Gepost door: Investeerders.nl

Afgelopen woensdag organiseerde ChemieLink in samenwerking met Business Angels Connect de eerste business angel-meeting. Tijdens deze middag en avond konden ondernemers uit de chemie hun idee pitchen aan investeerders. En dat werd een succes, want er komen meer edities aan. De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden in mei en na de zomer zullen er nog meer edities volgen.

Hofstede de Nieuwe Ham in Haarzuilens was het decor voor deze bijeenkomst, waarbij chemieondernemers in contact kwamen met business angels. De voorselectie van ondernemers werd gedaan door Business Angels Network Chemielink en Business Angels Connect.

Vier verschillende pitches

Er vonden vier totaal verschillende pitches plaats, zo valt ook te lezen op investeerders.nl. Zo was er een presentatie over een oplossing om medicijnen efficiënter te maken, sprak een organisatie die de motor-, fiets- en auto-industrie kan verbeteren, werd een nieuwe methode gepresenteerd om suikerbieten te verwerken tot nieuwe industriële suikers en ethanol (inclusief bijeffecten die hele nieuwe businessideeën met zich meebrengen) en werden de pitches afgesloten met een nieuwe methode om bruggen te bouwen.

De middag werd afgesloten met een compleet verzorgd buffet, zodat er voldoende ruimte en gelegenheid was om in alle rust verder in gesprek te gaan. Daaruit werd al snel duidelijk dat er wel veel interesse was gewekt. De organisatie kijkt vol trots terug op de eerste officiële aftrap en is al bezig met een volgende editie. Ook wordt het initiatief uitgebreid naar de sectoren Agro-Food en Health.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Business Angels Europe

Meldt u via de onderstaande knop aan voor de nieuwsbrief van Business Angels Europe.

Aanmelden Nieuwsbrief BAE